Agenda

California Walk and Bike Technical Advisory Committee

May 12, 2022 9:30am – 12:00pm

Agenda

Time	Торіс	Facilitator
9:30am-9:50am (20 min)	Welcome and Housekeeping Housekeeping Items New Member Introductions Ice Breaker Review Agenda	Anika Jesi, Ali Doerr Westbrook
9:50am-10:00am (10 min)	Legislative – Subcommittee Report Out	Jonathan Matz
10:00am-10:10am (10 min)	Design – Subcommittee Report Out	Jennifer Rice
10:10am-10:30am (20 min)	 DP-37 Implementation Draft Complete Streets Action Plan 	Anika Jesi
10:30am-10:50am (20 min)	Caltrans Transportation Equity Index (EQI)	Amar Cid
10:50am-11:10am (20 min)	Proven Safety Countermeasures	Jessi Downing
11:10am-11:20am (10 min)	State Bicycle and Pedestrian Plan Progress Report	Romeo Estrella
11:20-11:40am (20 min)	Caltrans Division/Program Updates • Division of Transportation Planning o Active Transportation Area Emphasis Guidance o California Coastal Trail o Transformative Active Transportation	 Alyssa Begley Duper Tong

	Project Partnerships • Division of Design o Highway Design Manual Revisions o Traffic Calming Memo (Phase 2)	
11:40am-12:00pm (20 min)	Next Steps • 2022 Workplan • Standing Item – Future Meeting Topics • Member Announcements • Meeting Feedback	Ali Doerr Westbrook