

California Walk and Bike Technical Advisory Committee

May 12, 2023 9:30am – 12:00pm

Facilitator:	Anika Jesi – Director's Office of Equity, Sustainability, & Tribal Affairs			
In Person:	1031 Butte Street, Redding CA 96001 Lassen Training Room, 1st Floor			
Teams:	Click here to join the meeting Meeting ID: 214 030 450 682 Passcode: 96A60†			
*Please be sure to mute computer speakers if you're not talking to eliminate feedback noise. Thank you!				
9:30 am – 9:40 am (10 min)	 Welcome and Introductions Introductions New Members Review Agenda 	Anika Jesi Chase McFadden		
9:40 am – 9:45 am (5 min)	Design - Subcommittee Report Out	Marven Norman		
9:45 am- 10:10 am (25 min)	Main Street Guidance	Lara Justine Adrienne St John		

10:10 am- 11:25 am (75 minutes)	 District 2 Complete Streets Program Main Presentation (10:10 am – 11:00 am) Stretch/Break (11:00 am – 11:10 am) Breakout Activity (11:10 am – 11:25 am) 	Tamy Quigley Christina Prosperi
11:25 am- 11:50 am (25 min)	Traffic Calming Guidance	Duper Tong
11:50 am – 11:55 pm (5 mins)	Division UpdatesDivision of Transportation Planning	Garth Hopkins
11:55 am – 12:00 pm (5 mins)	Next Steps/Wrap Up • Afternoon Events for Redding Attendees: • Bike Tour (1:00 pm – 3:00 pm) • Shasta Bike Depot Launch Event (3:00 pm – 10:00 pm) • Standing Item – Future Meeting Topics • Member Announcements	Chase McFadden
11:55 am – 12:00 pm (5 mins)	Lunch • Provided by Health Shasta	Sara Sundquist