

California Walk and Bike Technical Advisory Committee

February 9, 2023 9:30am – 12:00pm

Facilitator:	Anika Jesi – Director's Office of Equity, Sustainability, & Tribal Affairs	
Teams:	Click here to join the meeting Meeting ID: 286 577 561 315 Passcode: 3Ewa2v	
*Please be sure to mute c	omputer speakers if you're not talking to eliminate feedback	noise. Thank you!
9:30am – 9:40am (10 min)	 Welcome and Introductions Housekeeping Items Ice Breaker Review Agenda 	Anika Jesi
9:40am – 9:45am (5 min)	Legislative - Subcommittee Report Out	Jonathan Matz
9:45am-9:50am (5 min)	Design - Subcommittee Report Out	Jennifer Rice Keith Williams
9:50am- 10:10am (20 min)	Accessibility Tool	Henry McKay
10:10am- 10:30am (20 min)	Mobility Hubs	Tom Choe Zhongren Wang

	Complete Streets Design Information Bulletin (DIB-94)	Susie Lindsay Adrienne St John
10:55am- 11:25am (30 min)	Caltrans Division/Program Updates Division of Transportation Planning RTP Guidelines Active Transportation Funding Partnership	Alyssa Begley
	Division of DesignTraffic Calming Memo (Phase 2)	Duper Tong
	 Division of Maintenance New Hire – Statewide Maintenance Complete Streets Coordinator Office of Equity, Sustainability, & Tribal Affairs 	Delia Aguirre Anika Jesi
	CSAP Dashboard	
11:25am – 11:35am (10 mins)	 Next Steps Standing Item – Future Meeting Topics 2023 Draft Workplan Member Announcements Meeting Feedback 	