

## California Walk and Bike Technical Advisory Committee

November 17, 2022 9:30am – 12:00pm

Facilitator:	Anika Jesi, Directors Office of Sustainability	
*Webcast:  Click here to join the meeting  Meeting ID: 264 522 103 572  Passcode: UXMSmz		
Phone	Teams link above has audio but if you wish to call in:  Phone Number: +1 279-895-7250  Phone Conference ID: 615 734 30#	
*Please be sure to mute o	computer/phone speakers if you're not talking to eliminate feed	back noise. Thank you!
<b>9:30am – 9:45am</b> (15 min)	<ul> <li>Welcome and Introductions</li> <li>Housekeeping Items</li> <li>New Members</li> <li>Welcome Exercise</li> <li>Review Agenda</li> </ul>	Anika Jesi Ali Doerr Westbrook
<b>9:45am-9:50am</b> (5 min)	Design - Subcommittee Report Out	Jennifer Rice
<b>9:50am-10:05am</b> (15 min)	Statewide Policy for Bicyclist Access Through Work Zones	Florencia Allenger
<b>10:05am-10:30am</b> (25 mins)	Complete Streets Elements Toolbox	Mckenzie Metzger
<b>10:30am-11:20am</b> (50 mins)	Complete Streets Contextual Design Guidance  • Update on DIB-94 • Breakout sessions	Susie Lindsay Adrienne St John

<b>11:20am-11:50am</b> (30 min)	Caltrans Division/Program Updates  Directors Office of Sustainability	Anika Jesi
	Caltrans participation in Smart Growth     America's Complete Streets Leadership     Academy	Ali Doerr Westbrook
	<ul> <li>Rural Complete Streets State Highways Sessions</li> </ul>	Alyssa Begley
	Division of Transportation Planning	Romeo Estrella
	<ul><li>RTP Guidelines</li><li>State Bicycle and Pedestrian Plan Progress Report</li></ul>	John Bamfield
	Safety Programs	
	Pedestrian Hybrid Beacon Guidance	
11:50am – 12:00pm	Next Steps	
(10 mins)	<ul> <li>Standing Item – Future Meeting Topics</li> <li>Member Announcements</li> <li>Meeting Feedback</li> <li>2023 Meetings</li> </ul>	Ali Doerr Westbrook