## California Walk and Bike Technical Advisory Committee

## November 2021 Meeting

November 4, 2021

9:30am-12:00pm

## Facilitator

Ali Doerr Westbrook, Sustainability Program

## Agenda

Time	ltem	Lead(s)
9:30am-9:30am (10 min)	Welcome and Introductions • Housekeeping Items • Ice Breaker • Review Agenda	Ali Doerr Westbrook
9:40am-9:50am (10 min)	Legislative – Subcommittee Report	Jonathan Matz
9:50am-10:00am (10 min)	Design – Subcommittee Report Out • HDM Revision Request Form – 10ft Ianes • New Chair – Jennifer Rice, City of San Luis Obispo • Teams Channel	Duper Tony, David Cordova, Ali Doerr Westbrook
10:00am-10:15am (15 min)	Planning and Modal Programs Strategic Plan	Jeanie Ward-Waller
10:15am-10:20am (5 min)	Update to Complete Streets Policy (DD-64-R3)	Greg Currey
10:20am-10:40am (20 min)	Caltrans Bay Area Bike Highway Study	Elliot Goodrich
10:40am-11:40am (1 hr)	Caltrans Division/Programs Updates	<ol> <li>Carolyn Abrams</li> <li>Susan Lindsay, Jeff Pietrzak, Joshua</li> </ol>

	<ol> <li>Caltrans Race and Equity Office (CORE)</li> <li>Listening Sessions</li> <li>Complete Streets (CS) Program</li> <li>New staff</li> </ol>	Davis, Adrienne St. John 3) Alyssa Begley, Scott Sauer, Kathleen Hanley 4) Aaron Daniels, Lara Justine
	<ul> <li>3) Division of Transportation Planning <ul> <li>Caltrans Active Transportation Plans</li> <li>Caltrans approach to SB 1 Active Transportation Program Cycle 6</li> </ul> </li> <li>Interregional Transportation Strategic Plan scoring criteria's inclusion of active transportation</li> <li>4) Division of Design DIB-89-R2</li> <li>Traffic Calming Memo</li> </ul>	
11:40am-12:00pm (20	Main St. Guide     Next Steps	Ali Doerr Westbrook
min)	<ul> <li>Standing Item – Future Meeting Topics</li> <li>2022 Meeting Survey</li> </ul>	AILDOGIT WESTDIOOK