California Walk and Bike Technical Advisory Committee

May 2021 Meeting

May 13, 2021

10:00am-2:00pm

Facilitator

Anika Jesi, Acting Sustainability Program Manager

Agenda

Time	Item	Lead(s)
10:00am-10:15am (15 min)	Welcome and Introductions	Anika Jesi
	 Housekeeping Items 	
	 Review Agenda 	
	 Recent Staff Additions 	
10:15am-10:30am (15 min)	Legislate – Subcommittee Report	Jonathan Matz
	Out	
10:30am-10:45am (15 min)	Design – Subcommittee Report	Ali Doerr Westbrook
	Out	
	 Current efforts/updates 	
	 Caltrans' Design 	
	Guidance Advisory	
	Committee	
10:45am-11:45am (45 min)	Division of Safety Programs	Rachel Carpenter
	Update	
	 Traffic safety trends in CA 	
	 Organizational changes at 	
	Caltrans	
	 Safe System Approach 	
	 Current Efforts 	
12:15pm-1:00pm (45 min)	Update to Main Street, California	Lara Justine
	 Brief recap of Main Street 	
	content and purpose	
	 Highlight topics to be 	
	included in update	
	Discuss survey	
1:00pm-1:30pm (30 min)	Update to Complete Streets	Tony Dang
	Policy (DD-64-R3)	

1:30pm-2:00pm (30 min)	 Next Steps Charter Update & Vote Standing Item – Future Meeting Topics Next Meeting – Thursday, August 12th 	Ali Doerr Westbrook
------------------------	---	---------------------