## California Walk and Bike Technical Advisory Committee

## February 2021 Meeting

February 11, 2021

10:00am-3:00pm

## Facilitator

Anika Jesi, Acting Sustainability Program Manager

## Agenda

Time	Item	Lead(s)
10:00am-10:15am (15 min)	Welcome and Introductions	Anika Jesi
	<ul> <li>Housekeeping Items</li> </ul>	
	<ul> <li>Review Agenda</li> </ul>	
10:15am-11:00am (45 min)	Brainstorming Session on Update	Tony Dang
	to Complete Streets Policy (DD-	
	64-R2)	
11:00am-11:15am (15 min)	Legislate – Subcommittee Report	Jonathan Matz
	Out	
11:15am-11:30am (15 min)	Design – Subcommittee Report	Chris Romano, Ali Doerr
	Out	Westbrook
	<ul> <li>January Brainstorm</li> </ul>	
	Session Debrief	
	<ul> <li>Federal MUTCD Update</li> </ul>	
11:30am-12:00pm (30 min)	Caltrans Updates	1) Anika Jesi
	<ol> <li>Complete Streets (CS)</li> </ol>	2) Jessica Downing
	Program	3) Anton Clark
	• \$100M CS	
	reservation final	
	draft project list	
	2) Division of	
	Transportation Planning	
	<ul> <li>Caltrans Active</li> </ul>	
	Transportation	
	Plans	
	3) Division of Design	
	<ul> <li>Traffic Calming</li> </ul>	
	Workgroup	

	·	
	<ul> <li>CS Decision</li> </ul>	
	Document/Waiver	
1:00pm-1:45pm (45 min)	District 2 Project – SR 299	Tamy Quigley
	<ul> <li>Solicit input on</li> </ul>	
	temporary	
	accommodations for	
	bike/ped during Class I	
	facility rehab	
1:45pm-2:30pm (45 min)	District 1 Temporary Traffic	Andreas Krause
	Control Policy	
2:30pm-2:45pm (30 min)	2021 CWBTAC Membership	Ali Doerr Westbrook
	Survey	
	<ul> <li>Discuss survey results</li> </ul>	
2:45pm-3:00pm (15 min)	Next Steps	Ali Doerr Westbrook
	<ul> <li>Standing Item – Future</li> </ul>	
	Meeting Topics	
	<ul> <li>Next Meeting – Thursday,</li> </ul>	
	May 13 <sup>th</sup>	