California Walk and Bike Technical Advisory Committee

Facilitator:	Ali Doerr Westbrook	di Doerr Westbrook	
Teams:	Click here to join the meeting		
	Meeting ID: 260 924 981 558 Passcode: 4Cmrjk		
*Please be sure to mute	computer speakers if you're not talking to eliminate fee	edback noise. Thank you!	
9:30am – 9:40am (10 mins)	 Welcome and Introductions Housekeeping Items Ice Breaker Review Agenda 	Ali Doerr Westbrook	
9:40am – 9:50am (10 mins)	Legislative Update	Kevin Shin	
9:50am – 10:10a n (20 mins)	n Mobility Hub Design/ Operation Guide	Zhongren Wang Yusuf Shatnawi Benjamin Rodriguez	
10:10am – 10:30a (20 mins)	Changes to State & Federal Manual on Uniform Traffic Control Devices (MUTCD)	Johnny Bhullar	
10:30am - 11:15a (45 mins)	Caltrans D4 & D12 Joint Presentations Best Practices Design Guidelines & Freeway Ramp Active Mobility Enhancement Study (FRAMES)	Jasmine Stitt Alyssa Murakami	

11:15am – 11:35am (20 mins)	Complete Intersections Guide	Florencia Allenger Adrienne St John
11:35am – 12:00pm (25 mins)	Caltrans Division/Program Updates Director's Office of Sustainability	Benjamin Garcia
	Complete Streets Action Plan (CSAP) 2.0	
	Division of Design • Design subcommittee	Jeff Pietrzak Adrienne St John
	Division of Local Assistance • ATP • ATRC	Ali Doerr Westbrook
	 Division of Transportation Planning New Lead for State Bicycle and Pedestrian Plan Release of the Caltrans System Investment Strategy (CSIS) 	Alyssa Begley
	Division of Maintenance Complete Streets Tracking Form and Guidance	Delia Aguirre