## California Walk and Bike Technical Advisory Committee

## Agenda

Time	Topic	Facilitator
<b>9:30am – 9:40am</b> (10 mins)	<ul> <li>Welcome and Introductions</li> <li>Housekeeping Items</li> <li>Ice Breaker</li> <li>Review Agenda</li> </ul>	Ali Doerr Westbrook
<b>9:40am – 9:50am</b> (10 mins)	Caltrans Complete Intersections Guide	Matt Stewart Patrick Lee
<b>9:50am – 10:00am</b> (10 mins)	Legislative Update	Kevin Shin
<b>10:00am – 10:20am</b> (20 mins)	Annual Report on Partnerships and Local Active Transportation Connections	Alyssa Begley Audrey Ogden
<b>10:20am – 10:30am</b> (10 mins)	Complete Streets Action Plan (CSAP) 2022-23 Wrap Up	Benjamin Garcia
<b>10:30am – 10:45am</b> (15 mins)	Office of Transit Planning	Joshua Pulverman
<b>10:45am – 10:50am</b> (5 mins)	Stretch/Coffee Break	

<b>10:50am – 11:00am</b> (10 mins)	<ul> <li>CWBTAC Call for Applicants</li> <li>Survey results</li> <li>Key dates</li> </ul>	Tina San
<b>11:00am – 11:15am</b> (15 mins)	District 8 Quick Build Guidance	Reyna Baeza-Oregel
11:15am – 11:35am (20 mins)	Caltrans Transportation Equity Index (EQI Version 1.0)	Carolyn Abrams
<b>11:35am – 11:55am</b> (20 mins)	Caltrans Division/Program Updates Division of Design  Design Subcommittee Training Updates	Jeff Pietrzak Adrienne St John
	<ul><li>Division of Local Assistance</li><li>ATP Cycle 7</li><li>ATRC</li></ul>	Ali Doerr Westbrook
	Division of Transportation Planning  • Caltrans Engagement Portal	Alyssa Begley
	Director's Office of Equity, Sustainability, and Tribal Affairs (ESTA)  • Office changes	Barbara Marquez
<b>11:55am – 12:00pm</b> (5 mins)	Next Steps  • Member Announcements • Next Meeting August 8th	Tina San