## Agenda

Time	Topic	Facilitator
<b>9:30am – 9:40am</b> (10 mins)	<ul> <li>Welcome and Introductions</li> <li>Housekeeping Items</li> <li>Ice Breaker</li> <li>Review Agenda</li> </ul>	Anika Jesi
<b>9:40am – 9:45am</b> (5 mins)	Legislative Update	Kevin Shin
<b>9:45am – 9:50am</b> (5 mins)	Design Subcommittee Update	Jeff Pietrzak
<b>9:50am – 10:30am</b> (40 mins)	New Complete Streets Guidance: Traffic Calming, Main Streets, and DIB-94	Josh Lee Lara Justine Pyo Hong
<b>10:30am – 10:40am</b> (10 mins)	Safe Speeds Toolkit	Julia Griswold Victoria Custodio
<b>10:40am – 10:55am</b> (15 mins)	Statewide Active Transportation Count Database	Julia Griswold Ali Doerr Westbrook

<b>10:55am – 11:00am</b> (5 mins)	Stretch/Coffee Break	
<b>11:00am – 11:20am</b> (20 mins)	Intersection Safety and Operational Assessment Process (ISOAP)	John Liu
<b>11:20am – 11:35am</b> (15 mins)	CWBTAC Membership Discussion	Anika Jesi
11:35am – 11:40am (5 mins)	Caltrans Division/Program Updates Division of Design  • Design Updates Division of Local Assistance  • Active Transportation Resource Center (ATRC) Contracts, ATP Cycle 7 Schedule and Workshops	Adrienne St John Ali Doerr Westbrook
<b>11:40am – 11:45am</b> (5 mins)	Next Steps  • Member Announcements	Tina San