California Walk and Bike Technical Advisory Committee

August 2020 Meeting

August 13, 2020

1:00pm - 4:15pm

Facilitator

Anika Jesi, Acting Sustainability Program Manager

Agenda

Time	Item	Leads
1:00pm-1:15pm (15 min)	Welcome and Introductions:Housekeeping ItemsReview Agenda	Anika Jesi
1:15-1:25pm (10 min)	Subcommittee Report Out - Legislative	Jonathan Matz
1:25pm-1:45pm (20 min)	Subcommittee Report Out – Design: • DIB-89-02 • Quick-build projects	Megan Johnson, Anton Clark
1:45pm-2:15pm (30 min)	Complete Streets Program Updates: • \$100M reservation: list of 22/Remainder, final selection of criteria • Active Transportation Action Plan • CS PAC • CAT Plans	Anika Jesi, Tim Sobelman
2:15pm-2:30pm (15 min)	Rumble Strip Guidelines: • Seek comment on final draft guidance	Atifa Ferouz, Bob McNew
2:35pm-2:50pm (15 min)	Transportation Planning Scoping Information Sheet (TPSIS) Overview	Jonathan Camp
2:50pm-3:20pm (30 min)	CS Decision Document/Waiver	Rebecca Mowry

3:20pm-4:05pm (45 min)	Racial Equity Discussion: Update on Caltrans equity efforts Discussion on how we can address disparities in Active Transportation 	Rhiannah Gordon
4:05pm-4:15pm (10 mins)	Close: Next Steps Future Meeting Topics Upcoming Meeting: Thursday, November 12, 2021	Ali Doerr Westbrook