## California Walk and Bike Technical Advisory Committee

## **August 2021 Meeting**

August 12, 2021

10:00am-2:00pm

## Facilitator

Ali Doerr Westbrook, Sustainability Program

## Agenda

Time	Item	Lead(s)
10:00am-10:15am (15 min)	Welcome and Introductions	Ali Doerr Westbrook
	<ul> <li>Housekeeping Items</li> </ul>	
	<ul> <li>Review Agenda</li> </ul>	
10:15am-10:30am (15 min)	Legislate – Subcommittee Report	Jonathan Matz
	Out	
10:30am-10:45am (15 min)	Design – Subcommittee Report Out	Chris Romano
	<ul> <li>Current efforts/updates</li> </ul>	
10:45am-11:00am (15 min)	Update to Complete Streets	Tony Dang
	Policy (DD-64-R3)	
11:00am-11:45am (45 min)	District CAT Plan	Ingrid McRoberts, Audrey
12.20 12.50 (20 : )	ADAD 0. T	Ogden
12:30pm-12:50pm (20 min)	ADA Draft Transition plan	Larry Hernandez
12:50pm-1:50pm (1 hr)	Caltrans Division/Program	1) Susan Lindsay
	Updates	2) Romero Estrella,
	<ol> <li>Complete Streets (CS)</li> </ol>	Audrey Ogden,
	Program	Kevin Tucker
	<ul> <li>\$100M CS reservation</li> </ul>	3) Aaron Daniels, David
	2) Division of	Cordova
	Transportation Planning	4) Rhiannah Gordon
	<ul><li>New Staff</li></ul>	
	<ul> <li>Caltrans Active</li> </ul>	
	Transportation Plans	
	<ol><li>Division of Design</li></ol>	
	• DIB-89-R2	

	<ul> <li>Caltrans' Design         Guidance Advisory         Committee</li> <li>Caltrans Office of Race         and Equity (CORE)</li> <li>Equity Index</li> </ul>	
1:50pm-2:00pm	<ul> <li>Next Steps</li> <li>Standing Item – Future         Meeting Topics</li> <li>Proposed Next Meeting –         Thursday, November 4<sup>th</sup></li> </ul>	Ali Doerr Westbrook