California Walk and Bike Technical Advisory Committee

February 2022 Meeting

February 10, 2022

9:30am-12:00pm

Facilitator

Anika Jesi, Sustainability Program

Agenda

Time	ltem	Presenter(s)
9:30am-9:40am (10 min)	 Welcome and Introductions Housekeeping items New member introductions Ice breaker Review agenda 	Anika Jesi
9:40am-9:50am (10 min)	Legislative – Subcommittee Report Out • CS in IIJA provisions (Tony Dang)	Caro Jauregui
9:50am-10:00am (10 min)	Design – Subcommittee Report Out	Jennifer Rice
10:00am-10:30am (30 min)	 DP-37 Implementation Complete Streets High-Priority Implementation Actions 	Tony Dang
10:30am-11:00am (30 min)	Contextual Guidance and Gaps in Design Guidance	Susan Lindsay
11:00am-11:15am (15 min)	Statewide Active Transportation Database	Emily Abrahams
11:15am-11:45 (30 min)	Caltrans Division/Program Updates 1. Division of Transportation Planning	 Alyssa Begley Duper Tong, Rebecca Mowry, Aaron Daniels, Lara Justine

	a. 2021 CTP Implementation Progress Report 2. Division of Design a. Traffic Calming Memo b. Complete Streets Decision Document (CSDD) Update c. DIB-89-R2 d. Main St. Guide	
11:45am-11:55am (10 min)	New member recruitment/onboarding materials	Ali Doerr Westbrook
11:55am-12:00pm (5 min)	Next Steps • 2022 Draft Workplan • Standing Item – Future Meeting Topics	Ali Doerr Westbrook